Spannende Vorträge von Top-Fachreferenten

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DIOSNA Dierks & Söhne
Vortrag
How to increase the water absorption of your baked goods
25.10.202108:30 - 09:01 26.10.202100:30 - 01:01 26.10.202116:30 - 17:01 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Vemag Maschinenbau
Vortrag
Product variety and flexibility in dough and mass portioning with VEMAG BAKERY SOLUTIONS.
25.10.202109:00 - 09:38 25.10.202117:00 - 17:38 26.10.202101:00 - 01:38 Europe/Berlin (UTC+02:00)
KOMA Cooling & Conditioning
Vortrag
4 methods semi-industrial bakeries can ensure consistent, high quality products
25.10.202109:30 - 09:46 25.10.202117:30 - 17:46 26.10.202101:30 - 01:46 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Backdigital
Vortrag
AI Reports for Duty in the Bakery - Intelligent Sales Forecasting
Live Q&A 25.10.202110:00 - 10:16 Live Q&A 25.10.202118:00 - 18:16 Live Q&A 26.10.202102:00 - 02:16 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Rademaker
Vortrag
Discover why frozen dough and par-baked frozen could be a great addition for your bakery
25.10.202110:30 - 10:47 25.10.202118:30 - 18:47 26.10.202102:30 - 02:47 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Zentralverband des Deutschen Bäckerhandwerks
Vortrag
Back dir deine Zukunft: So erreichen Sie die Jugend von heute
25.10.202111:00 - 11:30 26.10.202115:00 - 15:30 Europe/Berlin (UTC+02:00)
AIBI – International Association of Plant
Vortrag
The EU Farm to Fork Strategy: a quiet revolution for the bakery sector.
Live Q&A 25.10.202111:00 - 11:17 25.10.202119:00 - 19:17 26.10.202103:00 - 03:17 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Gira
Vortrag
Pan-European view of opportunities and threats for operators along the bakery supply chain
25.10.202111:30 - 11:51 25.10.202119:30 - 19:51 26.10.202103:30 - 03:51 Europe/Berlin (UTC+02:00)
AZO
Vortrag
Sustainable raw material automation of minor & micro ingredients automation
25.10.202112:00 - 12:22 25.10.202120:00 - 20:22 26.10.202104:00 - 04:22 Europe/Berlin (UTC+02:00)
GoodMills Innovation
Vortrag
DIE ZUKUNFT DER GLOBALEN GESUNDHEIT GESTALTEN: DIE NEUE ROLLE DES BROTES
25.10.202112:30 - 12:58 25.10.202122:30 - 22:58 Live Q&A 26.10.202116:30 - 16:58 Europe/Berlin (UTC+02:00)
VMI
Vortrag
The latest in continuous mixing
25.10.202113:00 - 13:39 25.10.202121:00 - 21:39 26.10.202105:00 - 05:39 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Seebo
Vortrag
Reducing quality, waste & yield losses using AI - baked goods leaders share their strategies
25.10.202113:30 - 13:54 25.10.202121:00 - 21:24 26.10.202105:30 - 05:54 Europe/Berlin (UTC+02:00)
GoodMills Innovation
Vortrag
What really matters: sustainably tasty
25.10.202114:00 - 14:30 25.10.202122:00 - 22:30 26.10.202106:00 - 06:30 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Allgemeine BäckerZeitung (ABZ)
Vortrag
Im Gespräch mit dem "Bäcker des Jahres" 2021 aus Deutschland
Live Q&A 25.10.202115:30 - 15:55 26.10.202105:30 - 05:55 26.10.202111:30 - 11:55 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Arbeitsgemeinschaft Getreideforschung
Vortrag
Modern and traditional rye full sourdoughs
25.10.202118:30 - 18:50 26.10.202102:30 - 02:50 26.10.202110:30 - 10:50 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Uni Hohenheim
Vortrag
Spectroscopy in cereal science with a focus on the monitoring of sourdough fermentation
Live Q&A 26.10.202109:30 - 10:00 26.10.202117:30 - 18:00 27.10.202101:30 - 02:00 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Rabobank
Vortrag
Challenges in bakery - think differently about “Location”
Live Q&A 26.10.202110:00 - 10:31 26.10.202118:00 - 18:31 27.10.202102:00 - 02:31 Europe/Berlin (UTC+02:00)
GoodMills Innovation
Vortrag
SHAPING THE FUTURE OF GLOBAL HEALTH: THE NEW ROLE OF BREAD
26.10.202111:00 - 11:27 Live Q&A 26.10.202119:00 - 19:27 27.10.202103:00 - 03:27 Europe/Berlin (UTC+02:00)
TU München - Brau- und Getränketechnologie
Vortrag
Die “OPC UA Companion Specification for Weihenstephan Standards”
Live Q&A 26.10.202112:30 - 12:59 26.10.202122:30 - 22:59 Live Q&A 27.10.202116:30 - 16:59 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Backdigital
Vortrag
Künstliche Intelligenz meldet sich zum Dienst in der Backstube – Die intelligente Absatzprognose
Live Q&A 26.10.202113:00 - 13:25 Live Q&A 26.10.202123:00 - 23:25 Live Q&A 27.10.202117:00 - 17:25 Europe/Berlin (UTC+02:00)
NFT - Northern Food Tec
Vortrag
Neuartige Technologien für die Weizenteig-Gärführung - Einfluss klimatischer Bedingungen
Live Q&A 26.10.202113:30 - 14:06 Live Q&A 26.10.202122:00 - 22:36 Live Q&A 27.10.202117:30 - 18:06 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Wellhausen & Marquardt Mediengesellschaft bR
Vortrag
Was Kunden wirklich wollen
Live Q&A 26.10.202114:00 - 14:17 27.10.202110:00 - 10:17 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Kraeber
Vortrag
ASPEREX® anti-mould treatment to combat mould - especially black and chalk mould
26.10.202114:30 - 14:49 26.10.202122:30 - 22:49 27.10.202106:30 - 06:49 Europe/Berlin (UTC+02:00)
NFT - Northern Food Tec
Vortrag
Novel technologies in proofing wheat dough - Impact of climate conditions on baked good quality-
Live Q&A 26.10.202115:00 - 15:30 26.10.202123:00 - 23:30 Live Q&A 27.10.202107:00 - 07:30 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Arbeitsgruppe Halal & Koscher
Vortrag
Halal and Kosher
Live Q&A 26.10.202115:30 - 15:54 26.10.202123:30 - 23:54 27.10.202107:30 - 07:54 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Zeppelin
Vortrag
DymoMix: Pre-mixer for batch and continuously produced doughs for the bakery industry
Live Q&A 26.10.202118:30 - 18:43 Live Q&A 27.10.202102:30 - 02:43 Live Q&A 27.10.202110:30 - 10:43 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Tortilla Industry Association
Vortrag
Wheat Flour For Tortillas
27.10.202110:00 - 10:27 27.10.202118:00 - 18:27 28.10.202102:00 - 02:27 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Somengil - Solucões Integradas de Engenharia
Vortrag
Evaluating High, Cost-effective Standards of Disinfection and Hygiene
27.10.202111:30 - 11:48 27.10.202119:30 - 19:48 28.10.202103:30 - 03:48 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Vemag Maschinenbau
Vortrag
Produktvielfalt und –flexibilität bei der Teig- und Massenportionierung mit VEMAG BAKERY SOLUTIONS.
27.10.202112:00 - 12:32 27.10.202122:00 - 22:32 28.10.202116:00 - 16:32 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Werner& Pfleiderer Lebensmitteltechnik
Vortrag
Soft Roll and Bun Production
27.10.202112:30 - 12:38 27.10.202120:30 - 20:38 28.10.202104:30 - 04:38 Europe/Berlin (UTC+02:00)
TU München - Brau- und Getränketechnologie
Vortrag
The "OPC UA Companion Specification for Weihenstephan Standards".
Live Q&A 27.10.202113:00 - 13:28 Live Q&A 27.10.202121:00 - 21:28 Live Q&A 28.10.202105:00 - 05:28 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Wellhausen & Marquardt Mediengesellschaft bR
Vortrag
What customers really want
27.10.202113:30 - 13:47 Live Q&A 27.10.202121:30 - 21:47 28.10.202105:30 - 05:47 Europe/Berlin (UTC+02:00)
GHM
Vortrag
Sustainability in the European Bakery Sector: Leveraging the Power of Associations to make an Impact
27.10.202113:30 - 13:48 27.10.202121:30 - 21:48 28.10.202105:30 - 05:48 Europe/Berlin (UTC+02:00)
IBIE
Vortrag
Baking Manufacturing Trends—Examining the U.S. Market
27.10.202114:00 - 14:40 27.10.202122:00 - 22:40 28.10.202106:00 - 06:40 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Arbeitsgemeinschaft Getreideforschung
Vortrag
Moderen Vollsauerführungen - Kompliziert war gestern
27.10.202114:30 - 14:56 28.10.202110:30 - 10:56 Europe/Berlin (UTC+02:00)
KOMA Cooling & Conditioning
Vortrag
How to upscale your production without losing efficiency in 3 ways
27.10.202120:00 - 20:15 28.10.202104:00 - 04:15 28.10.202112:00 - 12:15 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Somengil - Solucões Integradas de Engenharia
Vortrag
A new approach to washing area: more savings, more efficiency on operation and more sustainability
28.10.202107:00 - 07:30 28.10.202115:00 - 15:30 28.10.202123:00 - 23:30 Europe/Berlin (UTC+02:00)
Akademie Deutsches Bäckerhandwerk Weinheim e. V.
Vortrag
Klimawandel und Nachhaltigkeit: Chancen für Bäckereien
Live-Vortrag 28.10.202110:00 - 10:40 Europe/Berlin (UTC+02:00)